top of page

Izdali smo treći album- napokon!

Snimili smo treći, studijski album Entropia koji je ugledao svijetlo dana 28. studenog 2017. Uz novi album izbacili smo i novi spot za pjesmu Kad bio sam njen koji je premijerno prikazan u emisiji HRT-a PopRock.hr !




Interesantno je to da smo ovaj album odlučili snimiti u dvorcu grofa Jankovića u Daruvaru. Uff, bilo je tu svega, 7 dana smo živjeli u dvorcu i smišljali najbolje moguće scenarije za, tada, nadolazeći album. Producent Rejhan Okanović- Regi u dvorcu je napravio svoj mali studio, band je donio svu svoju opremu i krenuli smo snimati neke dijelove za koje nam je trebala ta posebna akustika dvorca. Ostatak albuma smo snimili u Regijevom studiu u Sesvetama, bila je to borba bez protivnika. Htjeli smo da svaka, najmanjaa sitnica bude na svome mjestu, u tome smo i uspjeli- možete se uvjeriti OVDJE. :P





Što se tiče spota za pjesmu Kad bio sam njen, snimanje je bilo "veselo". Otkuda početi? Nabavili smo viteško odijelo, Marko je na snimanju po cijeli dan hodao u tom odijelu i uživljeno glumio da je srednjovjekovni vitez. Paradiranje u teškoj, viteškoj odori nije bilo ravno the main događaju- našu sjajnu šminkericu je ugrizao pas na snimanju. Nema kraja! Naravno, odradila je svoj posao besprijekorno i do kraja. Ostalo je sve, hajdemo reći, prošlo u najboljem redu. Cijeli band se, naravno, zahvaljuje odličnoj ekipi koja je sudjelovala u 9.-om spotu Cote G4: Režiser: Dario Godič Glumice: Ines Karlović i Tajči Ospet Šminkerice: Karla Lazić (srednjovjekovna priča) i Vlatka Krpan (band). Također veliko hvala poliklinici Arcadia i Boži Horvatu na ustupljenim prostorima za snimanje ovoga spota. Isto tako, veliko hvala Eliju Lipovskom na dimnim efektima korištenim u spotu. Hvala i Crnom iz Orahovice i redu vitezova Ružica za vitešku opremu.


Hvala svima koji su ovom albumu udahnuli život:

Rejhan Okanović -Regi. Anna Popova, Bernard Pavar, Damjan Deurić, Krešo Oremuš, Majkl Jagunić, Matej Predojević – Petrić.

16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page